Comerciantii si locatiile folosesc Bigbelly pentru a automatiza si manageria o mare parte din munca necesara pentru a gestiona sarcinile de colectare si reciclare a gunoiului.

Cladirile de birouri, comerciantii, hotelierii, facilitatile de asistenta medicala si localurile isi amplifica productivitatea, isi demonstreaza angajamentul fata de durabilitate si isi consolideaza experienta de client cu platforma Bigbelly's Connect. Oferim un serviciu de baza modernizat tuturor companiilor livrand o platforma multifunctionala pentru a implementa aplicatii cum doresc. Concurenta determina intreprinderile sa faca mai mult cu mai putin in fiecare zi, in contextul deflatiei preturilor, al cresterii costurilor de personal si al cerintelor investitorilor. La aceasta provocare se adauga initiativele privind sustenabilitatea corporativa care sunt din ce in ce mai importante pe masura ce clientii asteapta acest lucru, iar angajatii o solicita. Companiile isi pot reconsidera serviciile, operatiunile si castigurile folosind tehnologia platformelor Bigbelly.

Imbunatateste experienta
clientilor imediat

Bigbelly permite companiilor sa faca o mare impresie inainte de a intra in cladire. Izolarea totala si capacitatea crescuta elimina reversarea recipientelor si a gunoaielor in mediul ambient. Gestionarea inteligenta a deseurilor face ca si clientii sa nu fie intrerupti niciodata de angajatii care colecteaza gunoiul din apropiere, cu o pubela mare pe roti in perioadele de varf.

Angajatii petrec mai mult timp in fiecare saptamana cu munca cu care se confrunta clientii, indiferent daca tin o umbrela pentru un client care incarca produse alimentare sau care mentine curatenia. Le plac statiile Bigbelly pentru ca goesc tomberonul cu 80% mai putin si ajung sa petreaca mai mult timp cu clientii. Companiile arata echipelor ca le pasa de munca lor si se asigura ca angajatii sunt in contact cu mai multi clienti si mai putine gunoaie.

Implementati automatizarea pentru
productivitate crescuta

Companiile care implementeaza sistemul intelligent de colectare si reciclare deseuri Bigbelly inregistreaza o crestere de 5 ori a productivitatii, in timp ce fluxul de numerar este pozitiv aproape imediat pentru operatiunile de colectare deseuri. Angajatii responsabili pentru colectarea deseurilor primesc notificari automate care le spun exact care este locatia de unde trebuie colectate deseurile.

Timpul petrecut anterior de mers pe jos pentru a verifica fiecare cos de gunoi sau strangerea surplusului de gunoaie care au dat pe afara poate fi acum realocat unor sarcini mai semnificative. Administratorii magazinelor au capacitatea de a supraveghea in timp real unde si cum sunt cheltuite resursele pentru colectarea deseurilor pe durata schimburilor si in cursul saptamanii, lunii, sezonului si anului pentru o analiza si planificare adecvata.

Prezentarea angajamentului organizational
pentru dezvoltare durabila

Intre statiile in aer liber al caror panou solar este vizibil si o reducere semnificativa cu mii de recipiente de plastic aruncate la gunoi care se indreptau catre groapa de gunoi clientii si angajatii vor sti ca va aflati in prima linie a dezvoltarii durabile. Promovati aceste initiative de dezvoltare durabila in zone foarte vizibile, de la intrarea in magazine pana in zonele de luat masa si locurile de parcare

Sistemul inteligent de colectare si reciclare deseuri Bigbelly le permite comerciantilor cu amanuntul sa reduca in mod considerabil cantitatea de deseuri care intra necorespunzator in fluxul de deseuri fara a fi compactate si care prin aceasta operatiune pot reduce cantitatile depozitate in gropile de gunoi. Acest sistem bazat pe un software permite comerciantilor cu amanuntul sa masoare, sa urmareasca si sa analizeze volumele de reciclat si reorientarea catre o singura locatie de vanzare sau la intregul lant de magazine.

Bigbelly's Connect Platform - Smart Waste, Wi-Fi Hotspots, Urban Sensors, Beacons, Small Cell, First Responder Networks

Enter, Connect TM by Bigbelly…

O platforma la cheie pentru modernizarea sistemului de gestionare a deseurilor, pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea problemelor cu care se confrunta clientii

Modernizarea unui serviciu necesar: managementul deseurilor din fata casei

Bigbelly este liderul mondial al solutiilor inteligente de colectare si reciclare a deseurilor. Companiile implementeaza statii inteligente de colectare si reciclare, dotate cu senzori care comunica starea in timp real angajatilor pentru a permite eficienta colectarii. Este un sistem conectat, care ofera informatii valoroase despre performanta angajatilor, ratele de redirectionare catre reciclare si sanatatea generala a sistemului. Oferit ca sistem la cheie, fiecare flota este personalizata si modulara in functie de cerintele de capacitate, fluxul de deseuri si necesarul de accesorii.

ShopRite and Village Supermarkets au crescut in mod concret initiativele noastre de dezvoltare durabila in ultimii doi ani, am facut multe lucruri cu reciclarea deseurilor in general, reducand deseurile de produse alimentare din gropile de gunoi, au reusit sa recicleze, iar acest sistem Bigbelly il aduce intr-adevar la un nivel cu totul nou. Ne permite sa facem mai bine cu reciclarea, sa aratam clientilor ca ne pasa de mediul inconjurator si ii incurajam sa recicleze la magazinul nostru.

Amanda Fischer, Director of Business Relations, Village Supermarkets

Avantajul Infrastructurii de baza
furnizeaza aplicatii si tehnologii suplimentare

Connect este o platforma cu prioritate publica care furnizeaza mult mai mult decat un sistem intelligent de colectare si reciclare a deseurilor. In plus fata de modernizarea unui serviciu de baza, este optim pentru gazduirea de tehnologii suplimentare. Este usor de accesat si poate ascunde tehnologia la vedere.

Companiile pot profita de infrastructura de colectare a deseurilor la sediu ca loc de exploatare pentru alte tehnologii si aplicatii precum Wi-Fi Hotspots, retele de emitatoare bazate pe localizare si senzori de mediu. Folosirea in mai multe scopuri a sistemului de inteligent de colectare a deseurilor usureaza logistica si mai mult imbunatateste protejarea mediului prin servicii perfectionate.

Citeste mai mult