Facultatile si universitatile se straduiesc sa implementeze solutii care sa pastreze campusul curat, sa isi prezinte angajamentul pentru durabilitate si sa rezolve probleme operationale semnificative pe baza informatiilor.

Campusurile din intreaga lume adopta o transformare a spatiilor publice, furnizarii de servicii si a calitatii vietii studentilor, personalului si vizitatorilor. Solutiile Bigbelly confera campusurilor posibilitatea de a moderniza un serviciu nucleu al campusului oferind in acelasi timp o platforma multifunctionala pentru implementarea altor tehnologii si aplicatii.

Pastrati un Campus mai curat de care sa
beneficieze studentii, personalul si vizitatorii

Curatenia si estetica campusului sunt aspectele importante ale primei impresii a studentilor, personalului si absolventilor atunci cand ajung in campus. Universitatile utilizeaza sistemul Bigbelly pentru a-si infrumuseta terenurile, pentru a crea o pubela cu estetica omogena, si de a crea un campus durabil, fara gunoaie. Scolile pot utiliza statiile ca pe o platforma multifunctionala pentru promovarea mesajelor universitare, pentru a permite accesul la Wifi sau pentru a instalarea de retele de amplificare 5G.

Prezentarea Angajamentului Campusului
pentru susteinabilitate

Facultatile, liceele, scolile au o ocazie unica de a pune in aplicare solutii durabile la scara larga care fac o schimbare de durata. Scolile implementeaza statiile Bigbelly pentru un system uniform de reciclare care masoara ratele de redirectionare si furnizeaza o platforma de mesaje pentru a consolida eliminarea. Aceasta initiativa vizibila prezinta angajamentul dvs. de a fi o institutie mai responsabila fata de mediul inconjurator.

Simplificarea Operatiunilor si
Realocarea Resurselor

Campusurile profita de avantajele de a cunoaste exact unde si cand sa colecteze deseurile in campus, furnizand economii de colectare de pana la 80%. Fiecare zona a campusului are cerinte unice privind capacitatea, fluxul de deseuri si nevoile de colectare. Indiferent daca se confrunta cu depasiri constante, in urmarirea atingerii obiectivului de eliminare a deseurilor in 2020 sau cu provocarea implementarii unui program de compost, acestea sunt probleme usoare de rezolvat cu Bigbelly.

Bigbelly's Connect Platform - Smart Waste, Wi-Fi Hotspots, Urban Sensors, Beacons, Small Cell, First Responder Networks

Enter, Connect TM by Bigbelly…

O platforma multifunctionala pentru modernizarea sistemului de gestionare deseurilor, cresterea reciclarii si furnizarea de tehnologii si aplicatii complementare

Modernizarea unei operatiuni de baza a campusului: Managementul deseurilor din spatiul public

Bigbelly este liderul mondial al solutiilor inteligente de colectare si reciclare a deseurilor. Facultatile si universitatile implementeaza statii inteligente de colectare si reciclare deseuri, dotate cu senzori, care transmit starea in timp real catre echipele de interventie pentru a permite facilita cresterea eficientei. Utilizata in campusurile publice si private de la institutiile scolare, platforma “CLEAN” cloud-connected si web-based furnizeaza informatii care permit luarea de masuri privind operatiunile de colectare a deseurilor. Oferit ca sistem la cheie, fiecare flota este personalizata si impartita pe fractii in functie de cerintele, capacitatea, fluxul de deseuri si necesarul de accesorii.

Cu capacitatea Sistemului Bigbelly de a inmagazina si de a transmite mesaje de avertizare, am reusit sa trecem de la un consum de 30 de ore pe saptamana la mai putin de trei ore pe saptamana pentru colectarea deseurilor. Aceste statii au fost bine primite de clientii nostri si au imbunatatit cu adevarat estetica campusului nostru Istoric, in special Campusul de Nord.

Cale Caudell, Support Services Manager, University of Georgia

Avantajul Infrastructurii de baza furnizeaza aplicatii si tehnologii suplimentare

Connect este o platforma cu prioritate publica care furnizeaza mult mai mult decat un sistem intelligent de colectare si reciclare a deseurilor. In plus fata de modernizarea unui serviciu de baza, este optim pentru gazduirea de tehnologii suplimentare. Este usor de accesat si poate ascunde tehnologia la vedere.

Campusurile pot beneficia de infrastructura publica necesara pentru depozitarea altor tehnologii si aplicatii, cum ar fi hotspoturi Wi-Fi, retele de baliza bazate pe localizare. Aducand mai multe scopuri sistemului smart de colectare desuri usuram logistica si imbunatatim mai departe campusul cu servicii mai bune.

Citeste mai multe