Sistemul smart de colectare deseuri
Lider mondial in reciclare

Comunitatile din peste 50 de tari implementeaza gama Bigbelly de statii de colectare si depozitare inteligente, dotate cu senzori. Fiecare unitate comunica starea sa in timp real in “CLEAN” si notifica echipele de lucru atunci cand este gata de a fi ridicate. Acest lucru simplifica operatiunile de gestionare a deseurilor, creste productivitatea si mentine zonele publice curate si verzi.

Modernizarea managementului deseurilor din spatiul public
cu ajutorul sistemului Bigbelly Smart Waste & Recycling

Bigbelly este liderul mondial al solutiilor inteligente de colectare si reciclare a deseurilor din spatiile publice. Comunitatile si unitatile implementeaza statii inteligente de colectare si reciclare, alimentate cu energie solara, echipate cu senzori, care transmit starea in timp real catre echipajele de colectare pentru cresterea eficientei.

Platforma “CLEAN” web-based cloud-connected ofera informatii detaliate privind operatiunile de gestionare a deseurilor. Gama completa de statii al lui Bigbelly include un model inteligent, de compactare a deseurilor din zonele cu trafic ridicat, plus un model inteligent de capacitate standard pentru zonele mai putin aglomerate. Solutia integrata va ofera un parc - 100% inteligent cu o capacitate crescuta de peste 5 ori acolo unde este necesar.

Fiecare instalare Bigbelly este personalizata si modulara, in funcrie de cerintele de capacitate, fluxul de deseuri si necesarul de accesorii, inclusiv orice add-on-uri de aplicatii Smart City. Clientii Green Street Tec beneficiaza de serviciul local si de sprijinul de care au nevoie pentru a reusi.


video_link_img

 

Vizualizati video-ul cu Vederea de ansamblu a sistemului pentru a invata mai multe

TOTAL WASTE CONTAINMENT

Izolarea totala a deseurilor
Design estetic

NO VISIBLE WASTE, OVERFLOWS & CRITTERS

Fara deseuri aruncate de vant si
inaccesibil animalelor

INCREASED CAPACITY (5X TRADITIONAL BIN)

Capacitate crescuta
(de 5 ori fata de pubela traditionala)

Future Street Portugal

Fara revarsare sau
gunoi la vedere

SMART & CONNECTED, DATA-DRIVEN SYSTEM

Transmiterea datelor in timp real
Notificarea colectarii

REAL-TIME INSIGHTS, ANALYTICS & REPORTING

Informatii statistice,
Analize si rapoarte

MEASURABLE RECYCLING DIVERSION RATES

Programe uniforme de reciclare
In spatiul public

Reciclare masurabila
Date de colectare

112,119,235

Tone de deseuri colectate
in ultimele 12 luni

45,659,865

Cicluri de compactare inregistrate
in ultimele 12 luni

5,985,727

Colectari globale
in ultimele 12 luni

Platforma Bigbelly CLEAN Software
Cloud-Connected pentru gestionarea inteligenta a deseurilor

Software-ul CLEAN Management Console este elementul fundamental al sistemului Bigbelly Smart Waste & Recycling, oferind transparenta maxima a tuturor operatiunilor. Aceasta este zona centrala de la care se administreaza sistemul si care poate efectua analize operationale. Zona centrala include un set de instrumente pentru configurarea, managementul, monitorizarea si optimizarea sistemului, fie dintr-un software web sau dintr-o aplicatie mobila.

Statiile inteligente transmit starea in timp real direct in consola de CLEAN MANAGEMENT. Mesajele generate automat, E-mail, text si notificarile online indica care statii trebuie golite pentru a conduce la cresterea productivitatii, eliminand in acelasi timp suprasarcinile si colectarile inutile.

Utilizatorii pot optimiza rutinele de colectare, pot masura indicatorii de performanta a operatiunilor si pot realiza modele privind tipuri de deseuri bazate pe locatie (volum, rata de umplere, activitate de colectare) in intreaga gama inteligenta Bigbelly.

Bigbelly CLEAN Management Console Software on Laptop, Tablet and Smartphone

TABLOU DE BORD CU CERINTE DE COLECTARE SI INDICATORI AI PARCULUI DE ECHIPAMENTE

GAMA CUPRINZATOARE DE INSTRUMENTE PENTRU RAPORTAREA SI ANALIZA DATELOR

STATUS IN TIMP REAL AL STATIEI INCLUZAND PROCENTUL, INCARCAREA SI DURATA

MANAGEMENTUL ACTIVELOR PERSONALIZATE SI ADMINISTRAREA PE BAZA ROLULUI UTILIZATORULUI

NOTIFICARI EMAIL TEXT & MOBILE, INFORMATII SI OPERATIUNI AUTOMATE


99.99% FIABILITATEA SISTEMULUI SI USOR DE UTILIZAT PE BAZA SOFTWARE WEB-BASED

Statiile inteligente de colectare si reciclare Bigbelly se potrivesc cerintelor unice din spatiile publice

Fiecare implementare Bigbelly este alcatuita dintr-o gama personalizata de statii inteligente de colectare si reciclare deseuri. Statiile pot fi configurate ca statii singulare independente sau ca statii duble sau triple pentru a adapta colectarea fluxurilor de deseuri provenite de la fiecare comunitate sau unitate (productie/comert/servicii). Fiecare statie este personalizata in functie de cerintele de capacitate, fluxul de deseuri si necesarul de accesorii/variante. Gama completa de statii inteligente a demonstrat a fi rezistenta la folosinta indelungata in toate conditiile dificile stradale sau de mediu.

Bigbelly's Smart Waste Stations are available in two capacities: high capacity compactors and standard capacity stations

CAPACITATILE MULTIPLE

Bigbelly's Smart Waste Stations are Self-Powered, Solar-Powered

Auto-alimentare

Bigbelly's Smart Waste Stations are Smart

INTELIGENT

Bigbelly_SmartBin

DETECTARE

Bigbelly's Smart Waste Stations are Location Enabled with a GPS Antenna

GPS ACTIVAT

Bigbelly's Smart Waste Stations are Connected to a Cellular Network

CONECTAT

Standard Capacity Single Station Solar Compactor

CAPACITATE STANDARD (SC5.5))

Model inteligent, auto-alimentat, fara compactare

- Capacitate: 50 Galoane (~ 190 litri)
- Detectie si comunicare completa
- GPS montat pentru geolocalizare
- Design inchis cu palnie * NOU!
- Design rezistent in functionare
- Nimic altceva decat o pubela standard!

High Capacity Single Station with Trash Hopper

CAPACITATE MARE (HC5)

Model inteligent, cu compactare solara

- Capacitate: 150 galoane (~ 570 litri)
- Compactare incorporata (raportul 5: 1)
- Dtectie si comunicare completa
- GPS montat pentru geolocalizare
- Design inchis cu palnie
- Design rezistent in functionare

CONFIGURATII CU MULTISTREAM

Plasati statiile inteligente de gestionare si reciclare a deseurilor in orice configuratie pentru a prelua fluxurile de deseuri din spatiile publice. Statiile sunt modulare si suporta orice combinatie de fluxuri de deseuri la fiecare locatie. Fluxuri de deseuri disponibile: gunoi, reciclare unica, reciclarea sticlelor si recipientelor, reciclarea hartiei si materiilor compost / organice.

Optiuni si accesorii

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Wheeled Interior Lift BinPentru clientii care folosesc vehicule semi-automate cu brate de ridicare, Bigbelly ofera o pubela cu roti, rezistenta si eronomica, pentru statiile de compactare de mare capacitate. Camioanele de colectare a gunoiului cu incarcator semi-automat au un brat de ridicare compatibil cu pubela pe roti. Aceasta tehnica de colectare faciliteaza activitatile de colectare, reducand in acelasi timp riscul de vatamare cauzata de ridicarea sau manevrarea containerelor grele de gunoi.
Disponibil atat pentru modele standard, cat si pentru modele de mare capacitate, atat in stil bara cat si pieptene.

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Graphic WrapsFolositi statiile inteligente de gestionare si reciclare a deseurilor ca o platforma de mesagerie care iti atrage privirea cu colantari colorate. Statiile rezista ca o proprietate valoroasa pe trotuare, campusuri, parcuri, porturi si facilitati. Personalizati colantarile pentru a va promova orasul, universitatea sau marca organizatiei dvs., anunturi de servicii publice, sponsorizari, publicitate si multe altele.
Orice configuratie a modelelor de capacitate mare si capacitate standard poate fi colantata pe toate laturile (fata, laterale, spate). Consultantii nostri in design va vor ajuta cu designul sau sau va puteti furniza propriul dvs. design. Optiunile anti-graffiti sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizarea in zonele cu risc de vandalism ridicat.
Disponibil pentru toate modelele de statii.

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Message Panels and StickersProfitati de amplasarea proprietatii pentru o mesagerie valoroasa, fara a va simti legat de un singur mesaj sau imagine. Panourile de mesaje sunt perfecte daca intentionati sa va schimbati mesajele sau publicitate in mod frecvent pentru evenimente, campanii sezoniere sau anunturi de serviciI publice periodice.
Autocolantele va ofera o dimensiune mai mica, grafica personalizata destinata a fi permanenta - fie branding, directii de reciclare, sau de a evidentia sponsorul. De cele mai multe ori branding-ul si logo-ul se completeaza bine cu panourile de mesaje rotative pentru un design puternic si pe termen lung.
Disponibil pentru toate modelele de statii.

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Foot Pedal for Hands-Free OperationStatiile de compactare de mare capacitate cu pedale actionate cu piciorul au caracteristic rezistenta si calitatea statiilor standard de compactare, plus facilitatea de depozitare a deseurilor fara manipularea lor. Pedala este construita din aluminiu si otel inoxidabil puternic si durabil, proiectat pentru o operatie usoara si fara efort.
Testul riguros al ciclului de viata al Bigbelly si testarea rezistentei, impreuna cu prezentarea pe teren, demonstreaza rezistenta functionala si ecologica. Statiile de compactare actionate cu pedala se inchid automat si conceptia mentine inchisa statia pentru controlul deseurilor si mirosurilor.
Disponibil pentru modele de mare capacitate.

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Security System for Stations and Remote MonitoringSistemul de securitate previne accesul la statii si avertizeaza autoritatile prin e-mail sau text in cazul in care o statie este sparta, eliminand in acelasi timp necesitatea de mutare a statiei pe durata evenimentelor speciale. Sistemul de securitate este alcatuit din doua componente: (1) modulul de gestionare a securitatii care permite operatiuni de configurare si gestionare de la distanta a evenimentelor de securitate si (2) placile fizice de securitate care impiedica accesul la statii.
Modulul de gestionare online a securitatii asigura crearea situatiei, planificarea, monitorizarea si notificarile. Placile de securitate sunt instalate in timpul evenimentelor speciale pentru a impiedica accesul la statiile cu capacitate mare sau capacitati standard. Se pot adauga imagini personalizate care comunica care statii sunt nefunctionale.
Disponibil pentru toate modelele de statii.

Bigbelly Smart Waste System Accessories - Ashtray and Stub Out PlateBigbelly ofera scrumiere si suporturi care ies in afara ca accesoriu optional pentru statiile de mare capacitate pentru a incuraja eliminarea adecvata a tigarilor in spatiile publice din aer liber.
Scrumiera este accesibila utilizatorilor pe usa din fata, sub palnie. Containerul scrumierei este usor de golit atunci cand colectati deseurile statiei. Este construit direct pe usa din fata a statiilor de mare capacitate si este fabricat din materiale rezistente la foc si care nu permit deteriorarea statiei in sine. Suporturile sunt situate pe fiecare parte a statiei, pentru a incuraja fumatoriI sa isi stinga tigarile pe suport, in loc de partile exterioare din plastic.
Disponibil pentru modele de MARE capacitate.

Invelisuri si stickere personalizabile

ETICHETE STANDARDIZATE ÎN PARTENERIAT CU RECYCLE ACROSS AMERICA®

Bigbelly a colaborat cu Recycle Across America® pentru a crea etichete standardizate pentru statiile Bigbelly. Recycle Across America este o organizatie non-profit în cadrul unei misiuni de creare a primului si singurului sistem de etichetare standardizat la nivel mondial pentru reciclarea recipientelor, pentru a usura accesul oamenilor la reciclare, oriunde ar fi.

Explorati toate optiunile de etichetare standardizate pentru statiile Bigbelly: www.recycleacrossamerica.org/bigbelly-bins →