Green Street Tec_IoT_Bigbelly

Platforma Bigbelly ofera oraselor inteligente o locatie de gazduire multifunctionala

Green Street Tec utilizeaza platforma Bigbelly cu o prioritate publica pentru a furniza mult mai mult decat gestionarea inteligenta a deseurilor. In plus fata de modernizarea unui serviciu urban principal, este optim pentru gazduirea de tehnologii suplimentare. Este usor de accesat si poate ascunde tehnologia la vedere.

Comunitatile si furnizorii de solutii de comunicatii impartasesc provocarea cum si unde sa implementeze solutiile si infrastructura de telecomunicatii cu o prioritate publica fara a avea un impact estetic negativ. Luati in considerare posibilitatile de functionare a comunitatii dvs. cu Green Street Tec pentru a utiliza platforma Bigbelly atat pentru transformarea serviciilor de baza pentru colectarea si reciclarea deseurilor, cat si pentru a adauga mai multa valoare pentru oamenii din orasul, institutiile de invatamant sau organizatia dvs.

Standalone
Wifi Hotspot

Statiile inteligente isi dubleaza potentialul ca o locatie sigilata care ascunde un hotspot Wi-Fi cu o prioritate publica. Nu sunt necesari conectori sau retea de alimentare pentru acces instant la internet cu o raza de semnal de pana LA 60M.

Tehnologii de informare si comunicare

Platforma multifunctionala Bigbelly ofera un spatiu de gazduire pentru diverse echipamente si aplicatii TIC pentru a putea fi implementate exact acolo unde este necesar cel mai mult. Ofera atat servicii de baza de gestionare a deseurilor, cat si cele mai bune servicii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, cu impact vizual minim si amprenta electronica.

AMPLIFICATOR
SEMNAL 5G

Folosiri platforma Bigbelly ca o infrastructura multifunctionala in zone urbane dense. Poate gazdui echipamente wireless de mici dimensiuni si amplifica semnal 5G intr-o locatie usor accesibila.

Comunitatile utilizeaza sistemul Bigbelly Smart Waste & Recycling pentru a elimina problemele specifice de gestionare a deseurilor din spatiul public.

De asemenea, utilizeaza aceasta platforma multifunctionala pentru a rezolva alte provocari tehnologice de la tehnologia digitala la cresterea latimii de banda in zonele urbane dense.