Bigbelly, lider mondial al furnizarii de solutii inteligente pentru oras, specializat in colectarea si reciclarea inteligenta

Misiunea si povestea noastra

Bigbelly a fost infiintata in 2003, cu scopul de a transforma una dintre cele mai putin eficiente si intensive industrii: colectarea deseurilor. Orasele colectau prea des, consumau combustibil si forta de munca, in timp ce emiteau CO2 in exces sau, nu reuseau sa tina pasul cu cerintele si numeroasele probleme legate de aruncarea gunoiului, sanatatea, siguranta, generate de cosurile de gunoi.

In anii care au urmat, am dezvoltat o solutie unica si completa prin utilizarea energiei solare regenerabile si a tehnologiei informatiei. Bigbelly este un lider al industriei inteligente de gestionare a deseurilor, solutii municipale inteligente si Internet al obiectelor (IoT) si este recunoscut ca o buna practica a grupului C40 Cities Climate Leadership Group. Cunoasterea industriei, longevitatea si experienta pe piata ne ofera perspective incomparabile, de informatii detaliate, analize si statistici, si succese ale clientilor.

Astazi, suntem o platforma multifunctionala pentru construirea unor orase inteligente. Suntem in mod unic pozitionati ca o platforma cu prioritate publica care ofera solutii municipale inteligente si gazduieste infrastructura de comunicatii. Solutia Bigbelly este implementata in comunitati, campusuri si organizatii din peste 50 de tari. Noi transformam operatiunile, stimulam eficienta, crestem productivitatea si imbunatatim calitatea vietii.

Onoruri & Premii

112,119,235

Tone de deseuri inregistrate in ultimele 12 luni

54

Tari unde solutia este implementata

15,623,694

Conexiuni IoT in ultimele 12 luni
in Last 12 Months

Liderii industriei din spatele solutiilor Bigbelly Smart City

Brian Phillips

President &
Chief Executive Officer

Jeff Wakely

Chief Financial
Officer

Kevin Menice

Vice President,
Operations & Engineering

Alex Gamota

Senior Vice President & General Manager, Information and Communication Technologies

Bigbelly-Headshot-DeclanOdea-SM

Declan O’Dea

Vice President,
International Business

Rob Kutner

Vice President,
North American Sales

Cariere la Bigbelly

Angajam! Afacerea noastra este in crestere si cautam persoane talentate si hotarate sa se alature echipei noastre. Daca sunteti interesat sa contribuiti la ceea ce construim, verificati posturile libere.

Bigbelly este o echipa de profesionisti calificati, pasionati de munca lor, devotati succesului clientilor nostri si inspirati sa transforme modul in care orasele, campusurile si organizatiile utilizeaza tehnologia pentru a aduce beneficii comunitatilor lor. Daca sunteti motivat, orientat catre client si entuziasmat de viitorul tehnologiilor Smart City, atunci vrem sa auzim vesti de la dvs.

Vezi pozitii disponibile